Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

Zaključek Predšolske bralne značke in pravljičnih uric s predstavo MOTOVILČICA

31. 05. 2024,17:00 - 18:00

Ob zaključku pravljičnih uric in Predšolske bralne značke vse najmlajše bralce vabimo na zaključno prireditev s predstavo. Predstava bo pred na ploščadi pred Knjižnico Logatec, v primeru slabega vremena pa v Veliki dvorani Narodnega doma Logatec.

Vsi otroci, ki so zaključili Predšolsko bralno značko bodo lahko priznanje prevzeli pred ali po predstavi. Če starši že veste, da se dogodka ne boste mogli udeležiti, nam to sporočite na prireditve@knjiznicalogatec.si. Priznanja bodo lahko otroci prevzeli tudi pozneje v knjižnici. Sporočite nam tudi, če bi želeli priznanja prevzeti na eni izmed podružnic.

 

Motovilčica

Brata Grimm, Boštjan Štorman

Za oder priredil: Boštjan Štorman

Igrata: Boštjan Štorman, Lucija Ćirović

Oblikovanje lutk, scenografija, kostumografija in režija: Boštjan Štorman Glasba: Goran Završnik

Kot vse pravljice se tudi ta začne z nekoč. Nekoč za devetimi gorami in devetimi vodami je stalo mesto. Sredi mesta je stala majhna hišica, v njej pa sta prebivala mož in žena. Po dolgih letih se jima je uresničila želja in dobila sta deklico. Vendar sta jo , zaradi ukradenega motovilca, morala dati v rejo hudobni čarovnici. Ta jo je odpeljala v gozd in jo zaprla v stolp brez vrat. Nekega dne pa se je pod stolpom pojavil princ.

Predstava je namenjen otrokom od 3. leta dalje in traja 40 minut.

Podrobnosti

Datum:
31. 05. 2024
Ura:
17:00 - 18:00

Prizorišče

Ploščad pred knjižnjico Logatec
Tržaška cesta 44
Logatec, 1370 Slovenija
+ Google Map