Zahvala donatorjem projekta Poletavci/NajPoletavci

Domov » Blog » Obvestilo » Zahvala donatorjem projekta Poletavci/NajPoletavci

V soboto, 26. septembra, smo uspešno okronali novo generacijo Poletavcev (kar 99) ter NajPoletavcev (25). Prav vsak je poleg majice in priznanja dobil v vrečki še presenečenje naših donatorjev, za kar se jim zelo lepo zahvaljujemo.

Glavni nagradi sta prispevali podjetji Hervis Sports Slovenija ter Aerodium Slovenija. Vsi sodelujoči se bodo lahko okrepčali v Grajski park Vitez in posladkali pri Slaščičarna pri Sladoledarju in Slaščičarna Kljukec. Nagrade za pridno beročo mladino pa so prispevali tudi Pizzerija Bolero, Kolektor gradbeništvo, d. o. o., OKK obdelava kovin, d. o. o., Nagode okna in vrata Logatec, GO partner, veseli izžrebanci bodo lahko zaplavali v Bazen Logatec, prav vsi obiskovalci sobotnega dogodka pa so se lahko osvežili s kefirji Kele & Kele proizvodnja – trgovina in stortve Giz Eko-Krepko. Hvala, da spodbujate in podpirate bralno kulturo mladih!

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

PODROBNOSTI

Sidebar koda

COMMENT

Post a Comments

A lectus ac pulvinar tincidunt accumsan. Ullamcorper dolor at lectus ac, sed facilisis hac. Molestie aliquam ut blandit nibh vulputate lectus in sit. Egestas in dolor dui purus tincidunt eget cras nisl est aliquam ut blandit nibh vulputate lectus ullamcorper.