Pravljično ustvarjalna delavnica: Príšla bo pomlad

S sv. Gregorjem prihaja pomlad, tudi v Knjižnico Logatec. Poslušali bomo ljudske pravljice o pomladi in pomladno razposajeni ustvarjali. Delavnica bo v sredo, 6. marca, ob 17.00, v Prešernovi dvorani Narodnega doma Logatec.

Predstavitev stripa Kajuh, pesnik partizan

Vabljeni na predstavitev strpa z naslovom Kajuh, pesnik partizan, ki bo v četrtek, 22. februarja, ob 19.30, v prostorih Knjižnice Logatec. Več o dogodku si lahko preberete na povezavi: povezava-Kajuh-strip.

Poslikava obraza

Na pustni torek, 13. 2. 2024, od 14.00 do 16.00, vas vabimo v Knjižnico Logatec na brezplačno pustno poslikavo obraza. Za čudovite obrazne poslikave bo poskrbela Miša Kopač – Miša Art.  Vabljeni!

Prešernova čajanka

Vabljeni na Prešernovo čajanko, ki bo v sredo, 7. 2. 2024, od 17.00 do 19.00, v čitalnici Knjižnice Logatec. Več o čajanki si lahko preberete na povezavi: Prešernova čajanka

Pravljična urica in izmenjevalnica kostumov

 Vabljeni na pustno obarvano pravljično urico, ki bo 1. 2. 2024, ob 17.00, v Prešernovi dvorani. Po prebrani pravljici bodo otroci pod mentorstvom Tjaše Jamnikar izdelovali pustne maske. Potrebne so prijave na prireditve@knjiznicalogatec.si Vzporedno s pravljično...

Kontakt

Knjižnica Logatec
Tržaška cesta 44
1370 Logatec

Tel.: 01 7541 722
info@knjiznicalogatec.si

Podaljšava, rezervacija in naročilo gradiva, tiskanje:
izposoja@knjiznicalogatec.si

Medknjižnična izposoja:
medknjiznicna@knjiznicalogatec.si

Direktor: Marko Zupanc
direktor@knjiznicalogatec.si

Računovodja: Jan Mihevc
racunovodstvo@lknjiznicalogatec.si

Nabava: Špela Petkovšek
nabava@knjiznicalogatec.si

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)