Prevetrimo omare 5

Domov » Blog » Obvestilo » Prevetrimo omare 5

Vabimo vas na že peto edicijo dogodka Prevetrimo omare, tokrat z razširjenim in obogatenim programom. Dogodek bo potekal na ploščadi pred Knjižnico Logatec, v soboto, 7. maja, od 8.30 do 12.30, v primeru slabega vremena pa bo v prostorih Narodnega doma Logatec.

Program:

– IZMENJEVALNICA oblačil, obutve, igrač, gospodinjskih predmetov (sprejemamo le dobro ohranjene stvari, zaželeno je, da toliko, kot prinesete, tudi odnesete)- BUKVARNA starih odpisanih knjig, knjige lahko tudi izmenjate

– STOJNICE S TRAJNOSTNO MODO, na katerih boste lahko našli lokalne dobre prakse – oblačila iz druge roke, predelana oblačila itn.

– APARATI NA TURNEJI, potujoča učilnica E-transformer 2.0: izmenjevalnica ter pregled in diagnostika malih aparatov, kjer lahko prinesete še delujoče aparate, jih izmenjate ali pa jih prinesete v brezplačni pregled in diagnostiko (Servis Jurco, ki bo za vas preveril tudi dobavljivost rezervnih delov, za morebitno popravilo aparata pa se boste dogovorili z njim na licu mesta. V vozilu si lahko pogledate tudi zanimive videoposnetke o pravilnem ravnanju z e-opremo in o krožnem gospodarstvu, ogledate muzej aparatov ter preizkusite retro računalniške igrice. Aktivnost poteka v organizaciji družbe ZEOS, d.o.o. v sklopu projekta Spodbujamo e-krožno pod geslom Še sem uporaben.

Prireditev se bo odvijala na ploščadi pred Knjižnico Logatec. V primeru slabega vremena pa v Narodnem domu Logatec.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

PODROBNOSTI

Sidebar koda

Druge novice

COMMENT

Post a Comments

A lectus ac pulvinar tincidunt accumsan. Ullamcorper dolor at lectus ac, sed facilisis hac. Molestie aliquam ut blandit nibh vulputate lectus in sit. Egestas in dolor dui purus tincidunt eget cras nisl est aliquam ut blandit nibh vulputate lectus ullamcorper.