Predšolska bralna značka – spremembe, možnosti opravljanja

Domov » Blog » Obvestilo » Predšolska bralna značka – spremembe, možnosti opravljanja
Sporočamo vam, da začasno umikamo rok za oddajo sličic za Predšolsko bralno značko. Ko bo znano, kdaj bo knjižnica ponovno odprta, vas bomo obvestili o novem roku in tudi o zaključni prireditvi. 
Še vedno se lahko s svojimi predšolskimi otroki pridružite Predšolski bralni znački, navodila najdete na povezavi: t.ly/LgkVX, le da je v času zaprtosti knjižnice potrebna prijava na naslov urska.oresnik@log.sik.si (Ime in priimek otroka in kontaktni podatki – naslov, e-mail in telefonska številka starša). 
Tisti, ki predšolsko bralno značko že opravljate, lahko risbice pošljete tudi po elektronski pošti na naslov  urska.oresnik@log.sik.si  in obvezno zraven napišite ime in priimek otroka, avtorja in naslov slikanice ter sami vpišite slikanice v kartončke, ki jih imate doma. Risbice fotografirajte in jih pošljite v priponki. 
Zaradi izrednih razmer sprejemamo tudi risbice po pravljicah, ki so jih otroci poslušali – spodaj vam pošiljamo tudi nekaj uporabnih povezav na pravljice na spletu. 
Nekaj slikanic najdete tudi na Biblosu: t.ly/gZMbj
Drugi brezplačni dostopi do pravljic: 
Želimo vam obilico dobrega branja z vašimi otroki!
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

PODROBNOSTI

Sidebar koda

Druge novice

COMMENT

Post a Comments

A lectus ac pulvinar tincidunt accumsan. Ullamcorper dolor at lectus ac, sed facilisis hac. Molestie aliquam ut blandit nibh vulputate lectus in sit. Egestas in dolor dui purus tincidunt eget cras nisl est aliquam ut blandit nibh vulputate lectus ullamcorper.