Predšolska bralna značka 2020 – nov rok oddaje in spremenjen režim sprejemanja risbic

Domov » Blog » Obvestilo » Predšolska bralna značka 2020 – nov rok oddaje in spremenjen režim sprejemanja risbic

Sporočamo vam, da je nov rok za oddajo risbic za Predšolsko bralno značko 6. junij 2020. Zaželeno je, da risbice fotografirate in pošljete na e-mail urska.oresnik@log.sik.si. Ko oddate zadnjo risbico, nam nujno sporočite tudi naslov, na katerega bomo otroku lahko poslali priznanje.

Risbice lahko oddate tudi v Knjižnici Logatec in njenih enotah (a zgolj oddate, zaradi spremenjenega režima delovanja ne bomo dajali štampiljk). Tudi če risbice oddate v fizični obliki, bodite pozorni, da so podpisane in da pri zadnji oddani risbici nujno napišete naslov.

Žal nam je, da zaradi izrednih razmer ne bomo mogli organizirati zaključne prireditve, še posebej zato, ker projekt letos praznuje deseto obletnico. Priznanja bomo otrokom zato  poslali po navadni pošti.

Hvala za razumevanje in čim več prijetnih skupnih bralnih in ustvarjalnih trenutkov z vašimi otroki vam želimo

knjižničarji Knjižnice Logatec

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

PODROBNOSTI

Sidebar koda

Druge novice

COMMENT

Post a Comments

A lectus ac pulvinar tincidunt accumsan. Ullamcorper dolor at lectus ac, sed facilisis hac. Molestie aliquam ut blandit nibh vulputate lectus in sit. Egestas in dolor dui purus tincidunt eget cras nisl est aliquam ut blandit nibh vulputate lectus ullamcorper.