Natečaj Zgodbe mojega kraja: pomini na praznovanja in običaje

Domov » Blog » Domoznanstvo » Natečaj Zgodbe mojega kraja: pomini na praznovanja in običaje

Mestna knjižnica Ljubljana tudi letos v sodelovanju s knjižnicami Osrednjeslovenske regije pripravlja natečaj za najboljšo zgodbo, tokrat z naslovom Zgodbe mojega kraja: spomini na praznovanja in običaje. Potekal bo od 8. februarja do 15. aprila 2019, namenjen pa je starejši populaciji (60+). Udeleženci lahko sodelujejo le z eno zgodbo, ki mora biti napisana v slovenskem jeziku in ne sme presegati 1.600 besed. Zgodbe zbirajo na poštnem naslovu Mestna knjižnica Ljubljana, Kersnikova 2, 1000 Ljubljana, ter elektronskem naslovu mojkraj@mklj.si. Rok za oddajo zgodb je 15. april 2019. Prispevke bo v aprilu in maju 2019 ocenjevala žirija in izbrala deset najboljših, ki bodo nagrajeni ter objavljeni na spletni strani Mestne knjižnice Ljubljana (www.mklj.si) in portalu Kamra (www.kamra.si). Prva tri najboljša dela bodo posebej nagrajena:
1. nagrada: 2 enodnevni vstopnici za Terme Snovik,
2. nagrada: 2 karti za vožnjo z ladjico po Ljubljanici,
3. nagrada: 2 vstopnici za obisk Arboretuma Volčji Potok.

Pravila in pogoje sodelovanja boste našli na spletni strani Mestne Knjižnice Ljubljana www.mklj.si ter na promocijskih letakih za natečaj. Za dodatne informacije pokličite na 01 308 51 75 ali pišite na e-naslov mojkraj@mklj.si .

Natečaj so podprli: Arboretum Volčji Potok, Herba Slovenica, Modrijan založba d.o.o., Rečni transport d.o.o., Ljubljana in Terme Snovik.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

PODROBNOSTI

Sidebar koda

Druge novice

COMMENT

Post a Comments

A lectus ac pulvinar tincidunt accumsan. Ullamcorper dolor at lectus ac, sed facilisis hac. Molestie aliquam ut blandit nibh vulputate lectus in sit. Egestas in dolor dui purus tincidunt eget cras nisl est aliquam ut blandit nibh vulputate lectus ullamcorper.