Literarni večer ob zaključku bralnega izziva Žarkolov

Domov » Blog » Obvestilo » Literarni večer ob zaključku bralnega izziva Žarkolov

Ob zaključku bralnega izziva Žarkolov vas vabimo na literarni večer s slovensko pisateljico, nominiranko za Cankarjevo nagrado in finalistko za nagrado kresnik Mirano Likar. Pogovor z njo bo vodila Nina Gostiša. Dogodek se bo odvijal na ploščadi pred Knjižnico Logatec, v primeru slabega vremena pa v Prešernovi dvorani Narodnega doma Logatec.

Ponedeljek, 14. junij, ob 18.00

Vse, ki so zaključili bralni izziv Žarkolov bomo obdarili z donacijami Založbe Beletrina in Založbe Miš. Obema donatorjema se zahvaljujemo za podporo projekta.

Avtor pisateljičine fotografije: Matic Bajželj.

*Dogodek bo potekal po vseh veljavnih odlokih oz. navodilih NIJZ. Za dogodek velja pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani), a ne za otroke do 18. leta starosti.Razlaga PCT pogoja:
Javne kulturne prireditve se lahko udeležijo le končni uporabniki, ki imajo:1. dokazilo o negativnem rezultatu PCR ali hitrega testa na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa,
2. dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazujejo, da je preteklo od prejema:
‒ drugega odmerka cepiva proizvajalca Pfizer najmanj 7 dni, Moderne najmanj 14 dni,
‒ prvega odmerka cepiva proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni,
‒ odmerka cepiva Janssen najmanj 14 dni,
3. dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali
4. potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev.To ne velja za končne uporabnike, ki še niso dopolnili 18 let in so skupaj z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki udeleženi na javni kulturni prireditvi.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

PODROBNOSTI

Sidebar koda

Druge novice

COMMENT

Post a Comments

A lectus ac pulvinar tincidunt accumsan. Ullamcorper dolor at lectus ac, sed facilisis hac. Molestie aliquam ut blandit nibh vulputate lectus in sit. Egestas in dolor dui purus tincidunt eget cras nisl est aliquam ut blandit nibh vulputate lectus ullamcorper.