Knjižnica na Logaškem poletju 2019

Domov » Blog » Obvestilo » Knjižnica na Logaškem poletju 2019

Znova bomo s svojim programom sodelovali na festivalu Logaško poletje, ki ga organizira Klub logaških študentov. Vse prireditve se bodo odvijale v šotoru pred Narodnim domom Logatec v torek, 27. avgusta.

15.00–21.00 BUKVARNA

posvojite stare, rabljene, poškodovane in odpisane knjige.

17.00  Andrej Stermecki: ČAROBNO POPOTOVANJE Z GLASBO OKOLI SVETA

Interaktivna glasbena predstava, kjer otroci skozi glasbo, pripoved,  oblačila in predmete z vsega sveta spoznavajo različne kulture.  Predstavo spremlja bogata razstava etnoloških eksponatov z vsega sveta.

20.30 ARNE HODALIČ:

SVETOVNE RELIGIJE – OPIJ ZA LJUDSTVO?

Tokratno predavanje bo zasnovano izključno na vizualni predstavitvi fotografij in popotnih izkušenj , ki so nastale med Arnejevo dolgoletno kariero fotografa in fotoreporterja. Predstavljene bodo nekatere svetovne religije, predvsem s posnetki na katerih so ujeta čustva in zagnanost tistih, ki so svojim veram predani z vsem srcem. Včasih do te mere, da so sposobni za svoje prepričanje celo umreti ali pa ubiti koga drugega, ki ne misli tako kot oni. In takoj se nam postavi legitimno vprašanje: »Kdo ima torej prav?« Vsi ali nihče?

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

PODROBNOSTI

Sidebar koda

Druge novice

COMMENT

Post a Comments

A lectus ac pulvinar tincidunt accumsan. Ullamcorper dolor at lectus ac, sed facilisis hac. Molestie aliquam ut blandit nibh vulputate lectus in sit. Egestas in dolor dui purus tincidunt eget cras nisl est aliquam ut blandit nibh vulputate lectus ullamcorper.