September pričenjamo s kulturo in običajnim urnikom

Domov » Blog » Obvestilo » September pričenjamo s kulturo in običajnim urnikom

S prvim septembrom se v Knjižnico Logatec vrača običajen urnik odprtosti, z izjemo enote na Vrhu Sv. Treh Kraljev, ki se nahaja v poslopju šole in je dostopna le učencem.

September začenjamo s kulturno prireditvijo v soboto, 4. septembra, ob 17h. V sodelovanju z Društvom obolelih za redkimi boleznimi oči Svetloba vas vabimo na gledališka predstavo Metke Pavšič in Mestnega muzeja Idrija: Ne bojim se ne biriča ne hudiča!

Predstavi bo sledil oris obdobja pridobivanja živega srebra v Idriji. Predstavitev obdobja je pripravila direktorica in kustosinja Mestnega muzeja Idrija. Na ogled in otip bodo tudi različni eksponati. Zato prijazno vabljeni tudi mladi gledalci.

Predstava bo na ploščadi pred Knjižnico Logatec oziroma v primeru slabega vremena v Veliki dvorani Narodnega doma. Več o dogodku na povezavi.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

PODROBNOSTI

Sidebar koda

Druge novice

COMMENT

Post a Comments

A lectus ac pulvinar tincidunt accumsan. Ullamcorper dolor at lectus ac, sed facilisis hac. Molestie aliquam ut blandit nibh vulputate lectus in sit. Egestas in dolor dui purus tincidunt eget cras nisl est aliquam ut blandit nibh vulputate lectus ullamcorper.