Vabimo vas na že peto edicijo dogodka Prevetrimo omare, tokrat z razširjenim in obogatenim programom. Dogodek bo potekal na ploščadi pred Knjižnico Logatec, v soboto, 7. maja, od 8.30 do 12.30, v primeru slabega vremena pa bo v prostorih Narodnega doma Logatec.

Program:

– IZMENJEVALNICA oblačil, obutve, igrač, gospodinjskih predmetov (sprejemamo le dobro ohranjene stvari, zaželeno je, da toliko, kot prinesete, tudi odnesete)- BUKVARNA starih odpisanih knjig, knjige lahko tudi izmenjate

– STOJNICE S TRAJNOSTNO MODO, na katerih boste lahko našli lokalne dobre prakse – oblačila iz druge roke, predelana oblačila itn.

– APARATI NA TURNEJI, potujoča učilnica E-transformer 2.0: izmenjevalnica ter pregled in diagnostika malih aparatov, kjer lahko prinesete še delujoče aparate, jih izmenjate ali pa jih prinesete v brezplačni pregled in diagnostiko (Servis Jurco, ki bo za vas preveril tudi dobavljivost rezervnih delov, za morebitno popravilo aparata pa se boste dogovorili z njim na licu mesta. V vozilu si lahko pogledate tudi zanimive videoposnetke o pravilnem ravnanju z e-opremo in o krožnem gospodarstvu, ogledate muzej aparatov ter preizkusite retro računalniške igrice. Aktivnost poteka v organizaciji družbe ZEOS, d.o.o. v sklopu projekta Spodbujamo e-krožno pod geslom Še sem uporaben.

Prireditev se bo odvijala na ploščadi pred Knjižnico Logatec. V primeru slabega vremena pa v Narodnem domu Logatec.

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)