Noč knjige 2021 – “Sanjam kraljestvo brez kralja”

Domov » Blog » Obvestilo » Noč knjige 2021 – “Sanjam kraljestvo brez kralja”

Kljub trenutnim razmeram še vedno za vas sanjamo Noč knjige. V času odprtosti knjižnice v petek in soboto izberite iz pokopališča pozabljenih knjig, v petek zvečer pa na spletu vabljeni k ogledu Knjižne desetke:

Bukvarna – podarite knjigam še eno priložnost

Tudi knjige velikokrat, prebrane, pozabljene, poškodovane, pristanejo na odpadih. Vabimo vas, da odpisanim knjigam iz knjižnice podarite še eno priložnost ter jih posvojite v svoje domače knjižnice. Mini bukvarna bo na ogled v času odprtosti Knjižnice Logatec v petek, 23. 4., in soboto, 24. 4. 2021.

Bralna desetka z Majo in Urško

V okviru mota noči knjige “Sanjam kraljestvo brez kralja” bibliotekarki Maja in Urška pripravljata knjižni izbor. Video predstavitev bo premierno predvajana na Facebook in YouTube strani Knjižnice Logatec na Noč knjige ob 20. uri.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

PODROBNOSTI

Sidebar koda

Druge novice

COMMENT

Post a Comments

A lectus ac pulvinar tincidunt accumsan. Ullamcorper dolor at lectus ac, sed facilisis hac. Molestie aliquam ut blandit nibh vulputate lectus in sit. Egestas in dolor dui purus tincidunt eget cras nisl est aliquam ut blandit nibh vulputate lectus ullamcorper.