OBUDIMO LOGAŠKI KINO: Logaški filmski festival 2021

Zadnji vikend v maju se bodo v Narodnem domu zopet zavrteli filmski koluti in vsi oboževalci filmov bodo spet lahko uživali v pravi kino izkušnji. Morda še zadnjič v Narodnem domu, kjer se je začela logaška kinematografska zgodovina.🎬 

SPORED:· Petek, 28.5. ob 19.00
JEBIGA
* Po končani projekciji bo sledil pogovor z ustvarjalci filma.· Sobota, 29.5. ob 17.00
SREČA NA VRVICI· Sobota, 29.5. ob 19.00
PR’HOSTAR
* Po končani projekciji bo sledil pogovor z ustvarjalci filma.· Nedelja, 30.5. ob 16.00
POLETJE V ŠKOLJKI· Nedelja, 30.5. ob 18.00
OKROGLA MIZA: Kino v Logatcu· Nedelja, 30.5. ob 19.00
ZGODBE IZ KOSTANJEVIH GOZDOV

VSTOPNICE:
Nakup vstopnice bo mogoč 2 uri pred posamezno filmsko predstavo v Narodnem domu Logatec. Cena ene kino vstopnice: 5€Zaradi trenutnih razmer so kapacitete gledalcev omejene, zato si z zgodnjim nakupom zagotovite svoj sedež.

OPOMNIK ZA OBISKOVALCE:
PCT – preboleli, cepljeni, testirani! Gostje kino predstav morajo s seboj imeti dokazilo o statusu prebolevnika, potrdilo o cepljenosti oz. negativen rezultat testa za Covid-19. Mlajši od 18 let v spremstvu staršev ali skrbnikov potrdila ne potrebujejo.Na festival pridite zdravi in brez simptomov okužbe s koronavirusom. Poskrbite za primerno razdaljo 2 metrov in si temeljito razkužujte ter umivajte roke. Maske so obvezne skozi celoten festival.** Festival bo potekal v skladu z navodili in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje glede novega koronavirusa SARS- CoV-2.

(Skupno 121 obiskov, današnjih obiskov 1)