Spletni vpis

Domov » Blog » Obvestilo » Spletni vpis

Na spodnji povezavi (Spletna vpisnica) se lahko vpišete vsi, ki še niste člani knjižnice in bi želeli imeti dostop do elektronskih gradiv in knjig, za katere potrebujete člansko številko in geslo. Ko boste izpolnili in poslali vpisnico, boste na e-mail dobili uporabniško ime in geslo. Vpisnice lahko izpolnijo le polnoletne osebe – starši, če vpisujete svoje otroke, prosimo, nujno navedite svoje kontaktne podatke. Prosimo, da vpisnico izpolnite natančno.

Če ste v našo knjižnico že vpisani, le ne najdete ali se ne spomnite svojih uporabniških podatkov, pišite na podaljsava@log.sik.si oziroma svoje geslo ponastavite na sledeči povezavi: https://plus.si.cobiss.net/opac7/mylib/password?pass=reset

Spletna vpisnica

Če boste po času zaprtosti želeli obdržati članstvo v knjižnici, boste lahko ob obisku – ko bo to spet mogoče – poravnali članarino (po veljavnem ceniku) in prevzeli člansko izkaznico. Če se v tem času v knjižnici ne boste zglasili, bomo vaše članstvo brisali oziroma vas bomo o tem še obvestili.

Vabljeni k vpisu!

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

PODROBNOSTI

Sidebar koda

COMMENT

Post a Comments

A lectus ac pulvinar tincidunt accumsan. Ullamcorper dolor at lectus ac, sed facilisis hac. Molestie aliquam ut blandit nibh vulputate lectus in sit. Egestas in dolor dui purus tincidunt eget cras nisl est aliquam ut blandit nibh vulputate lectus ullamcorper.